Merkliste
Die Merkliste ist leer.
Der Warenkorb ist leer.
Kostenloser Versand möglich
Kostenloser Versand möglich
Bitte warten - die Druckansicht der Seite wird vorbereitet.
Der Druckdialog öffnet sich, sobald die Seite vollständig geladen wurde.
Sollte die Druckvorschau unvollständig sein, bitte schliessen und "Erneut drucken" wählen.
Enzymatic Processes for Food Valorization
ISBN/GTIN

Enzymatic Processes for Food Valorization

TaschenbuchKartoniert, Paperback
EUR190,00

Produktbeschreibung

Enzymatic Processes for Food Valorization describes the most recent research in the field of catalysis for food valorization, revealing the impact of the implementation of enzymatic catalysis in the different stages that make up the production processes. Sections review advances in food processing using enzymes, explore the use of enzymes on by-products for the release of compounds of interest, and show recent trends in biocatalysis and its application in the food industry.

Written by a team of international experts, this is an invaluable guide for professionals in the area of enzyme technology applied in the food industry, as well as technicians and scientists involved in the use of enzymes on food waste for the valorization and/or recovery of compounds.
Weiterlesen

Details

ISBN/GTIN978-0-323-95996-4
ProduktartTaschenbuch
EinbandKartoniert, Paperback
FormatTrade Paperback (USA)
Erscheinungsdatum25.06.2024
SpracheEnglisch
MasseBreite 152 mm, Höhe 229 mm
Gewicht450 g
Artikel-Nr.22621414
KatalogLibri
Datenquelle-Nr.A44149316
Weitere Details

Bewertungen

Autor/in

Weitere Produkte von Gonzalez, Monica L Chavez

Hrsg.

Weitere Produkte von Aguilar, Cristobal Noe

Hrsg.

Weitere Produkte von Verma, Deepak K

Hrsg.

Schlagworte