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On California
ISBN/GTIN

On California

From Napa to Nebbiolo... Wine Tales from the Golden State
BuchGebunden
EUR45,00

Produktbeschreibung

On California explores this world-class wine region with some of the most respected writers to have written about it. A beautiful volume for all wine lovers.
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Details

ISBN/GTIN978-1-913141-20-2
ProduktartBuch
EinbandGebunden
Erscheinungsdatum13.10.2021
SpracheEnglisch
MasseBreite 196 mm, Höhe 249 mm, Dicke 25 mm
Gewicht1039 g
Artikel-Nr.20548819
KatalogLibri
Datenquelle-Nr.A42505609
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Ich habe erst sehr spät angefangen Kaffee zu trinken aber seitdem entdecke ich eine ganz neue Welt des Genusses! Ich liebe das heiß gebrühte Getränk als Cappuccino, Latte, Frappé, im Tiramisu, als Likör oder auf Eis ...
und finde es ganz wunderbar durch die Straßen Berlins zu ziehen und die schönsten und gemütlichsten Cafés zu entdecken.
Mit 'Spill the Beans' hat Lani Kingston ein perfektes Kaffeekompendium für Kaffeeliebhaber|Innen* zusammengestellt. Der wunderschön gestaltete Bildband verbindet brillante Bilder mit faszinierenden Fakten rund um die Zauberbohne. Wir bekommen einen präzise recherchierten Einblick in Anbau, Ernte, Verarbeitung, Geschichte und Kultur.
Und natürlich enthält der Bildband viele leckere Rezepte aus allen möglichen Ecken der Welt. Eine absolute Empfehlung, um sich für die täglichen Kaffeemomente inspirieren zu lassen.
For much of my adult life (and let's be honest - quite a lot of my teenage life too) I found myself very turned off wine. My politics led me to shun what I felt was a drink for aristocrats and my wallet led me to buy beer in pubs for the simple reason it was a lot cheaper...

At least, those are two of the reasons I would have given in conversation to explain why I tended to always order some hops juice instead of wine. If I am being really honest though, I'll admit to the fact that a certain amount of pride put me off wine. I simply never knew about it to join in educated conversation. For that reason, I was thrilled to discover Jancis Robinson's little book which you really can read in a day and will give you so much of the groundwork for wine-tasting that you will never feel out of place again. I rarely believe books that claim to teach you something at speed but this really worked for me and I still use the knowledge gleaned from it a couple of years later.

Autor/in

Susan Keevil started her life in wine as a 'cellar rat' cooling Chardonnays in Australia's Hunter Valley, none of which prepared her for the world of book publishing back in the UK where she honed her wine knowledge working with Hugh Johnson on six editions of his international best-seller, the Pocket Wine Book. Susan then landed her dream job as editor of Decanter magazine (the path to many worldwide wine adventures) and later became author of the Which? Guide to Wine as well as a regular magazine columnist and contributor. The launch of the Académie du Vin Library in 2019 saw a return to specialist wine books for which Susan is a writer and editor-in-chief.