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On California

From Napa to Nebbiolo... Wine Tales from the Golden State
E-BookEPUBAdobe DRM [Hard-DRM]E-Book
EUR13,99

Produktbeschreibung

On California explores the grapes and the people who have made California wine great. The pioneers, the boffins, the whizz-kids and scientists, many of whom tell their stories on its pages - some in precious archive material, others have set down their thoughts mid-pandemic in 2021: Randall Grahm, Gerald Asher, Steven Spurrier, Paul Draper and Warren Winiarski take a bow....Includes:- California wine and the future: where will the California spirit´ lead next?- The Hollywood Grape´: our authors chart the path of Cabernet Sauvignon, from the wish-list of Thomas Jefferson to the hallowed hillsides of Stag´s Leap and Screaming Eagle- 1976? Of course it was a competition! Steven Spurrier and Patricia Gallagher look back at the motivations behind the famous Paris wine tasting- Top New York sommelier Victoria James tells of her near-death introduction to the whacky world of winemaking in Sonoma- Will the real Zinfandel please stand up? Paul Draper seeks out the true heritage of California´s versatile orphan grape- Contributions from top California writers: Elaine Chukan Brown, Mary Margaret McCamic MW, Karen MacNeil, Esther Mobley, Lisa Perrotti-Brown MW, Liz Thach MW, Clare Tooley MW, and Kelli White- Hugh Johnson, Jane Anson and Fiona Morrison MW introduce California´s intrepid wine pioneers- Rex Pickett´s Sideways heroes, Jack and Miles, clink glasses over the Central Coast´s finest Pinot Noir- A-Z: from Bob´ Mondavi to Xylem sap-sensors and pink Zinfandel - California wine in bite-size
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Details

Weitere ISBN/GTIN9781917084406
ProduktartE-Book
EinbandE-Book
FormatEPUB
Format HinweisAdobe DRM [Hard-DRM]
FormatFormat mit automatischem Seitenumbruch (reflowable)
ErscheinungsortBerkshire
ErscheinungslandVereinigtes Königreich
Erscheinungsdatum01.10.2021
Reihen-Nr.2
SpracheEnglisch
Dateigrösse11292233 Bytes
Artikel-Nr.15048086
KatalogVC
Datenquelle-Nr.5769757
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'Die kleine Hoffmann' hält, was sie verspricht: Im handlichen Format und einer riesigen Menge an sehr hilfreichen Tipps bezüglich Lebensmitteln, deren Einkauf, Lagerung und Verarbeitung richtet sich das neueste Buch der Berliner Köchin und veganen Nachhaltigkeits-Aktivistin auch an all jene, die sich bisher noch nicht so richtig ans Kochen herangewagt haben und sie schafft es auf ihre sympathisch-persönliche Art sofort, alle etwaigen Unsicherheiten zerbröseln zu lassen. (Mit den Bröseln lässt sich dann gleich ein Crumble zubereiten, dessen Rezept zusammen mit etlichen anderen Basisgerichten im hinteren Teil des Buches zu finden ist).
Es macht großen Spaß, sich von ihren eigenen Erfahrungen und Geschichten inspirieren zu lassen und immer wieder Neues zu lernen; definitiv ermutigt die Lektüre zum kreativen Ausprobieren und schafft durch wirklich sinnvolle Grundlagen-Informationen die Basis für eigene Kreationen.
Für genussvolles Kochen ohne strenge Regeln und für weniger Take-away-Foo
"Kitchen impossible" ist mehr als ein Buch für Fans der beliebten Fernsehshow, in der seit Drehbeginn in bereits 6 Staffeln 2 Profiköche gegeneinander antreten. Wenn man die Sendung und ihre oft unmöglich scheinenden Challenges verfolgt hat, kommen beim Blättern dank der persönlichen Eindrücke Mälzers und den ansprechenden Fotos Erinnerungen hoch- wer gar kein*e Freund*in von Kochshows, doch offen für kulinarische Besonderheiten aus aller Welt ist, bekommt beim Blättern trotzdem unbändige Lust zu Essen, zu schmecken, zu Reisen.

Der bodenständige Hamburger versammelt in diesem Buch 45 Rezepte von manchmal auf den ersten Blick einfach scheinenden, leckeren Gerichten aus allen Kontinenten, die er im Rahmen von Kitchen impossible nachkochen musste- natürlich frei Schnauze, wie es das Konzept der Show ist...!

Ein lässiges, schön gemachtes Kochbuch über authentisch-ehrliche Küche.
Daumen hoch.
I have a somewhat complicated relationship with cookbooks. I love them in theory, but usually find them too expensive... sometimes after having bought them. It irks me, having to buy five more spices for every new recipe - I'm looking at you, Ottolenghi -, because I always suspect it's more complicated than it needs to be. Keeping these reservations in mind, Ruby Tandoh's new book is a real treat and invites readers to join her in whatever cooking reality they might be in. The recipes cover every culinary craving imaginable, sorted by handy categories like "forgotten larder staples" and "pressed for time". She also makes a point of explaining why she uses certain ingredients, how to easily substitute them and how to engage your other senses when cooking, not just your eyes on the timer. It also doesn't hurt that the recipes I've tried so far have been delicious, including a couple of ides on what to do with plantains, which makes this a five star rating with glitter on top in my book.

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