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5 Ingredients Mediterranean
ISBN/GTIN

5 Ingredients Mediterranean

E-BookEPUBDRM AdobeE-Book
EUR14,99

Details

Weitere ISBN/GTIN9781405944762
ProduktartE-Book
EinbandE-Book
FormatEPUB
Format HinweisDRM Adobe
FormatE101
Erscheinungsdatum31.08.2023
SpracheEnglisch
Dateigrösse150482 Kbytes
Artikel-Nr.13006761
KatalogVC
Datenquelle-Nr.4798305
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As we're definitely into spring now, it's time to make the big seasonal change from Nigel Slater's Autumn/Winter Greenfeast to the Spring/Summer tome. Filled with delicious concoctions involving goodies like rhubarb, asparagus and leeks, it is a very effective way to mark the arrival of warmer times ahead. As always, Nigel relies first and formost on effective pairing of flavours and cuts out complicated techniques. Even better, his ingredients are easy to source (the lazy person's Ottolenghi?-ed) Definitely an unmissable companion in the kitchen during the warm months: inspired, delightful and wholesome.
Many in Germany won't know that Dishoom is not just the title of an excellent cookbook, but is also a highly successful London (with maybe a few tentacles in other cities) restaurant chain. It was on the back of their success as a restaurant that they put this book together.

The recipes are intended to bring across some of the gastronomic richness of Mumbai (Bombay to the restaurant owners) and they are interspersed with wonderfully vivid writing about the city. I was delighted to see that they rate the Britannia Cafe - the site of one of my favourite culinary experiences ever- highly and that their biryani is inspired by its Persian-Indian owner's recipe. On the whole the recipes demand time and preparation but they are worth the investment and also really helpful in teaching basic first principles in order to make your food much better - long marinades and long cooking times develop intensity of flavour that recipe books which promise speed can't replicate! Bon appetit!
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Dieses praktische Kochbuch versammelt 101 Thai- Klassiker. Inspiriert von seinen Erfahrungen aus der Thai-Food-Szene in LA führt Jet Tila an die klassische thailändische Küche und verleiht so manchem klassischen Gericht einen Twist. Favoriten der thailändischen Küche, wie die Kokos-Hähnchen-Suppe (Tom Kha Gai) oder klassisches Pad Thai, wie auch Appetizer, Desserts und Saucen werden detailliert in ihrer Zubereitung beschrieben und häufig mit Tipps versehen.
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Douze Studios, woher das großartige Cover von Ansgar Freybergs neuem Kochbuch stammt, bewerben 'Vegan Rock you' auf ihrer Website trefflich als Rockstar im veganen Küchenuniversum. Mir gefällt die Bezeichnung Galaxis für die Flut an Kochbüchern, die der vegane Ernährungstrend in die Regale der Buchhandlungen und auf die Arbeitsflächen in unseren Küchen gespült hat.
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Der Foodstylist und Kochbuchautor Michael Koch -was für ein Name in seinem Metier- hat eine besondere Faszination für das Grillen und teilt diese in seinem sehr umfassenden Werk.
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