Notepad
The notepad is empty.
The basket is empty.
Free shipping possible
Free shipping possible
Please wait - the print view of the page is being prepared.
The print dialogue opens as soon as the page has been completely loaded.
If the print preview is incomplete, please close it and select "Print again".
The Meat Club Cookbook
ISBN/GTIN

The Meat Club Cookbook

For Gals Who Love Their Meat!
BookHardcover
EUR19,50

Product description

Designed for women who are so over the Caesar-salad-and-poached-chicken routine, this collection features tried-and-true recipes using "real" meat--plus cute gatefolds revealing the different cuts of meat and a convenient lay-flat binding. 35 color photos.
Read more

Details

ISBN/GTIN978-0-8118-4525-0
Product TypeBook
BindingHardcover
FormatPaper over boards
Publishing date16/03/2006
LanguageEnglish
SizeWidth 167 mm, Height 209 mm, Thickness 18 mm
Weight404 g
Article no.18448040
CatalogsLibri
Data source no.A4167839
Product groupBU451
More details

Ratings

Recommendations for similar products

Warum steckte man im 17. Jhd ein Huhn in eine Flasche und zieht den Hals über die Flasche? Na damit man das Innere mit Trüffel füllen kann! Warum die Rezepte exzentrisch sind, fragst du noch? Du hast keine Lust, ein Huhn in eine Flasche zu stecken? Musst du nicht. Du darfst dich auch einfach unterhalten lassen und einen Streifzug durch Jahrtausende kulinarischer Völlerei beginnen. Wer einfach nur wissen will, was Pasteten im Inneren zusammenhält, der bekomme hier ebenso Antwort und Rezept. Das Buch ist ein geschichtlicher Abriß spannender Rezepte, lehrreich und unterhaltsam. Manche Rezepte sind grotesk- aber keine Sorge - nicht alle. Du musst kein Schlangenöl ansetzen oder die Gebärmuttern von Jungsauen braten- es gibt auch Anleitungen für guten starken Kaffee oder Ananas aus Butter. Das Buch ist nicht eingeschweißt- komm vorbei und schau es Dir an. Ich bin ein Fan des amüsanten Inhaltsverzeichnisses. Zeichnungen und Aufbau überzeugen mich, ein paar mehr Absätze wären volle Punktzahl. (Samia)

Author

More products from Depalma, Gemma

More products from Fuller, Kristina

Subjects