Merkliste
Die Merkliste ist leer.
Der Warenkorb ist leer.
Kostenloser Versand möglich
Kostenloser Versand möglich
Bitte warten - die Druckansicht der Seite wird vorbereitet.
Der Druckdialog öffnet sich, sobald die Seite vollständig geladen wurde.
Sollte die Druckvorschau unvollständig sein, bitte schliessen und "Erneut drucken" wählen.
Patisserie Gluten Free
ISBN/GTIN

Patisserie Gluten Free

The Art of French Pastry: Cookies, Tarts, Cakes, and Puff Pastries
TaschenbuchKartoniert, Paperback
EUR25,00

Produktbeschreibung

"âPtisserie Gluten Free offers a tantalizing collection of gluten-free recipes. This beautifully photographed cookbook is unique in presenting some of the most challenging treats to make without gluten: classic French pastries. Written with meticulous detail and a warm and inviting style, âPtisserie Gluten Free includes a wide array of recipes, ranging from delightful buttery French cookies to the ooh àl àl of elaborate flaky puff pastries. The recipes skip the commonly used gluten-free binders--xanthan gum and guar gum--that are known to be of digestive sensitivity for many individuals. The takeaway is an elevated experience in gluten-free baking; from chocolate sea salt sabéls to almond croissants, the results surprise and bring a smile to the staunchest of gluten-free skeptics." --
Weiterlesen

Details

ISBN/GTIN978-1-5107-7656-2
ProduktartTaschenbuch
EinbandKartoniert, Paperback
Erscheinungsdatum04.01.2024
SpracheEnglisch
MasseBreite 229 mm, Höhe 191 mm, Dicke 21 mm
Gewicht904 g
Artikel-Nr.26227838
KatalogLibri
Datenquelle-Nr.A46558278
Weitere Details

Bewertungen

Autor/in