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FROM FIELD TO FORK P
ISBN/GTIN

FROM FIELD TO FORK P

TaschenbuchKartoniert, Paperback
EUR29,50

Produktbeschreibung

A comprehensive study of food ethics.
Weiterlesen

Details

ISBN/GTIN978-0-19-939169-1
ProduktartTaschenbuch
EinbandKartoniert, Paperback
VerlagOUP US
Erscheinungsdatum27.01.2016
SpracheEnglisch
MasseBreite 140 mm, Höhe 210 mm, Dicke 20 mm
Gewicht472 g
Artikel-Nr.17324239
KatalogLibri
Datenquelle-Nr.A23361058
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Eine Analyse der drei Grundtätigkeiten Arbeiten, Handeln und Herstellen. Warum hat Arbeit für uns einen so hohen Stellenwert? Was tun, wenn wir tätig sind? Ein nach wie vor aktuelles und hochinteressantes Werk der Philosophin.

Autor/in

Paul B. Thompson has been a leading scholar in food ethics for over thirty years. He was present at the founding of three professional societies for food ethics and has served in an advisory capacity for the U.S. National Research Council, the Food and Agricultural Organization of the United Nations, Genome Canada, and Wageningen University and Research Institute in the Netherlands , among others. He edited the Encyclopedia of Food and Agricultural Ethics (Springer) and writes a blog for Thornapple Community Supported Agriculture in Lansing MI.