Merkliste
Die Merkliste ist leer.
Der Warenkorb ist leer.
Kostenloser Versand möglich
Kostenloser Versand möglich
Bitte warten - die Druckansicht der Seite wird vorbereitet.
Der Druckdialog öffnet sich, sobald die Seite vollständig geladen wurde.
Sollte die Druckvorschau unvollständig sein, bitte schliessen und "Erneut drucken" wählen.
Chess Pie
ISBN/GTIN

Chess Pie

Cuisine of the Southern United States, Louisiana Creole Cuisine - .
Druck auf BestellungKartoniert, Paperback
EUR29,50

Produktbeschreibung

Chess pie is a particularly sugary dessert characteristic of Southern U.S. cuisine. According to James Beard's American Cookery (1972) chess pie was brought from England originally, and was found in New England as well as Virginia. Recipes vary, but are generally similar in that they call for the preparation of a single crust and a filling composed of eggs, butter, granulated sugar, brown sugar and vanilla. What sets chess pie apart from many other custard pies is the addition of corn meal. Some recipes also call for corn syrup, which tends to create a more gelatinous consistency. The pie is then baked. The result is very sweet and is often consumed with coffee to offset this.
Weiterlesen

Details

ISBN/GTIN978-613-8-61203-2
ProduktartDruck auf Bestellung
EinbandKartoniert, Paperback
AuflageAufl.
Seiten64 Seiten
SpracheEnglisch
Artikel-Nr.7432442
KatalogZeitfracht
Datenquelle-Nr.120795024
Weitere Details

Bewertungen

Autor/in